Lycklig(t) Lotta(d)

En blogg av och med en lyckligt lottad småländska i Stockholm.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden

torsdag, juni 18, 2009

Glad Midsommar

Tillbaka efter en helt fantastisk helg i Paris. Vilken stad - måste upplevas! Vi njöt verkligen från morgon till kväll. Lyfte från ett 30-gradigt Paris i söndags kväll och landade på Arlanda där vi blev varmt mottagna av spöregn och 9 grader härlig svensk sommar...

Förutom jobb, jobb och jobb har jag i vecka även hunnit med en after work tillsammans med Henrik, Malin och Sofia. I tisdags var det mingelfest på nya Undici då tidningen Chic firade 1 år. Elin Kling, Charlotte Perelli och Isabella Löwengrip (Blondinbella) prisades för sin chica stilsäkerhet. På frågan hur Isabella lyckas finna stilen på ett så träffsäkert sätt var svaret enkelt. Med en klädbudget på 10 000 - 15 000 kr/ månad, en stylist och en assistent går det förvånansvärt enkelt... Konstigt... Salem Al Fakir bjöd på avskalad skönsång, och fröken Perelli drog av schlagerdängan Hero. Säga vad man vill om den kvinnan, men vilka toner hon kan ta!

Efter jobbet drog vi ned till Småland. Finaste pappa hade lagat god köttfärspaj och bjöd på gott rött vin. Mmm! Imorgon blir det midsommarfirande i vackra Hölminge. Nu håller vi en tumme för att solen gör oss sällskap och att knotten håller sig på avstånd... Glad midsommar önskar jag er alla! Njut, och ta hand om varandra!