Lycklig(t) Lotta(d)

En blogg av och med en lyckligt lottad småländska i Stockholm.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden

torsdag, januari 25, 2007

Ny behandling

Idag har mamma varit på sjukhuset i Linköping. Den cellgiftsbehandling hon får har visat sig inte vara så effektiv som vi hade hoppats på. De har nu avbrutit cellgiftsbehandlingen för att istället testa en bromsmedicin i form av hormontabletter. Nu gäller det bara att ta nya tag och vänta på dess inverkan.

Suck, jag är så utomordentligt trött på den jäkla skitsjukdomen. Tänk att något så litet som en ynka liten cell kan ställa till med så mycket elände. Det är ofattbart att något som inte ens är synligt för det mänskliga ögat kan vända upp och ned på hela livet. Nu om någonsin förstår man vad som verkligen är viktigt i livet, och vad som med facit i hand är helt orelevant. Det är bara synd att någon ska behöva dra bort mattan under fötterna för att man ska inse något som egentligen är så självklart.

Som sagt, nu tar vi nya tag! Skam den som ger sig!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Till er alla...!
Kramar i massor, ta dem en i sänder när ni behöver dem!

Kusin Karin

4:11 em  
Anonymous Anonym said...

Många tankar och kramar til dig och familjen....

10:00 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej Charlotta!

Här kommer en stor kram från en f d kollega.

Idag har vi varit ute och åkt snowracer med kidsen; det var uppskattat. Sedan blev det korvgrillning i pulkabacken. Så gott det är att äta utomhus (ja, i ärlighetens namn är det gott att äta inomhus också...)

Lycka till med jobbsökandet!

Anna

8:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home